Loman Vastgoed beheer is er voor u

Als (particulier of zakelijk) eigenaar van vastgoed – woonobjecten of bedrijfspanden – wilt u verzekerd zijn van marktconforme huuropbrengsten én een correcte huurder. Ongeacht of het gaat om tijdelijke verhuur of voor een lange periode.
Klinkt eenvoudig, maar er komt het één en ander bij kijken.
Denk aan onder meer bemiddeling bij het vinden van een geschikte partij, het innen van de borgsom en de huurpenningen, het onderhouden van goede contacten met de huurder. Kortom: veel regelwerk. Dat neemt LOMAN Vastgoed Beheer u graag uit handen. Wij ontzorgen u met een op maat
samengesteld servicepakket, met diensten die voor u relevant zijn.
LOMAN Vastgoed Beheer is er voor ú en behartigt úw belangen.

Solide partner

U heeft één of meerdere panden – bedrijfsobjecten of woningen – in eigendom.
Dat kan zijn uit beleggingsoverwegingen. Of omdat u voor een bepaalde periode in het buitenland woont, maar uw huidige woning wil aanhouden om er na terugkeer weer uw intrek in te nemen. Hoe dan ook, uit uw vastgoed wilt u goede opbrengsten genereren. Zonder gedoe! En dat vergt de nodige tijd, inzet en regelwerk. De één ervaart dit als een prachtige bezigheid. Er zijn echter ook eigenaren die opzien tegen de werkzaamheden die de verhuur van hun vastgoed met zich mee brengt. In dat laatste geval vindt u in LOMAN Vastgoed Beheer een solide partner die u hierin volledig kan ontzorgen.

Maatwerk

Voor zowel particuliere als zakelijke eigenaren van vastgoed heeft LOMAN Vastgoed Beheer een breed scala aan diensten in huis. Gericht op een optimaal rendement uit uw beleggingspand(en) en tegelijkertijd een duurzame verstandhouding met uw huurder(s). Samen met u stellen we een servicepakket samen met dienstverlening die aansluit bij úw situatie. LOMAN Vastgoed Beheer staat voor maatwerk, gebaseerd op eerlijke en heldere
afspraken. In onderling overleg is (heel) veel mogelijk.

Onze dienstverlening

  • werven van een geschikte huurder, inclusief screening
  • ondertekening huurcontract.
  • incassering borgsom en maandelijkse huur.
  • verzorgen van aanmaningen en incasso’s.
  • begeleiding in- en uitcheck.
  • aanzegging huurverhogingen.
  • eerste aanspreekpunt bij storings- en/of schademeldingen.
  • laten uitvoeren van reparaties, inclusief toezicht.
  • begeleiding volledige traject aankoop-financiering-renovatie/verbouw van uw beleggingspand.

Uw belangen staan voorop

Het werkgebied van LOMAN Vastgoed Beheer beslaat in principe de ruime regio rond Haaksbergen. Als de omstandigheden er om vragen werken wij samen met een vastgoedmakelaar. Voor zowel verhuurder als huurder zijn wij het vaste aanspreekpunt. Klachten en meldingen van storingen of schade komen bij ons binnen. En speelt er onverhoopt een kwestie tussen verhuurder en huurder, dan kunnen wij fungeren als mediator. Maar nogmaals: LOMAN Vastgoed Beheer is er voor ú en behartigt úw belangen!

Wenst u meer informatie over mogelijkheden en/of tarieven? Ronald Loman staat u graag en vrijblijvend te woord: 06-57378793.