Scheiden met een koopwoning

Home / Scheiden met een koopwoning

Scheiden met een koopwoning​

Woningnood is tegenwoordig een reëel probleem. Behalve thuiswonende jongeren zijn ook volwassenen na een scheiding urgent op zoek naar woonruimte. Zij vinden vaak onderdak dankzij vastgoedeigenaren die hun pand te huur beschikbaar stellen. Loman Vastgoedbeheer adviseert vastgoedeigenaren die hun object voor deze doelgroep willen aanbieden.

Ons advies gaat over het opstellen van een huurcontract, het bepalen van de huurprijs, onderhoud aan de woning en het benutten van deze inkomsten als oudedagsvoorziening. Deze manier van vastgoedmanagement is in het bijzonder in trek bij ZZP’ers zonder standaard pensioenopbouw. We begeleiden desgewenst dit gehele proces, uw belangen staan hierbij centraal. In combinatie met ons vastgoedbeheer kunt u Ronald Loman tevens inschakelen als contactpersoon voor zowel u als de huurder(s).

Daarnaast kan Loman Vastgoedbeheer u ook adviseren wanneer in een scheiding strijd ontstaat over een koopwoning. We vertellen u over de mogelijkheden tot uitkopen of verkoop van de woning.

Uw vastgoed zorg onze zorg

Neem contact met ons op voor mogelijkheden.

Bel mij terug

Advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op.