Diensten

Home / Diensten

Dienstverlening op maat door Loman Vastgoedbeheer

Loman Vastgoedbeheer is er voor een totaalpakket aan vastgoedmanagement in de regio Haaksbergen. Dit omvat vele verschillende diensten, waaronder de bemiddeling bij aankoop van een pand of object, het screenen van huurders en innen van de borgsom en huur, plannen en uitbesteden van onderhoud en reparaties en meer.

Geen enkele vastgoedeigenaar is hetzelfde, daarom zijn ook hun wensen altijd uniek. Dit is waarom Loman Vastgoed werkt met een op maat samengesteld servicepakket. U kiest zelf welke diensten u van ons afneemt en welke facetten u eventueel zelf wilt uitvoeren.

Loman Vastgoedbeheer weet zich al jarenlang te onderscheiden door aanwezig te zijn, letterlijk. Onder vastgoedbeheer valt onder andere het plannen van reparaties en onderhoud, maar voor kleine reparaties verspillen we geen tijd aan het uitbesteden van de opdracht. Dit voeren we zelf voor u uit. Zo werken we niet alleen efficiënt, maar weten we ook wat er speelt bij de door ons beheerde panden.

Met een ruime ervaring in vastgoedmanagement kunt u ook bij ons terecht voor bemiddeling en advies. We hebben een adviserende rol bij de aankoop van vastgoed, de afspraken over een koopwoning na een scheiding of het aanbieden van uw woning aan een alleenstaande die urgent op zoek is naar een plek om te wonen. Bovendien is Ronald Loman beschikbaar als executeur testamentair voor het vastgoed binnen een erfenis.

Uw vastgoed zorg onze zorg

Neem contact met ons op voor mogelijkheden.

Bel mij terug

Advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op.