Vastgoed Hengelo

Home /

Vastgoed Hengelo: Uw Betrouwbare Partner in Vastgoedmanagement

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor vastgoedbeheer in Hengelo? Dan bent u bij Loman Vastgoedbeheer aan het juiste adres. Als vastgoedeigenaar, of het nu gaat om woonobjecten of bedrijfspanden, wilt u verzekerd zijn van marktconforme huuropbrengsten en een correcte huurder, ongeacht de duur van de verhuur. Het regelen van dit alles vergt tijd, inzet en regelwerk. Gelukkig kan Loman Vastgoedbeheer u hierbij in Hengelo volledig ontzorgen.

Solide Partner voor Vastgoedbeheer in Hengelo

Of u nu één of meerdere panden bezit, uit beleggingsoverwegingen of voor een bepaalde periode in het buitenland verblijft, bij Loman Vastgoedbeheer, ook actief in en rondom Hengelo, vinden wij het genereren van goede opbrengsten uit uw vastgoed van groot belang. Wij begrijpen dat niet iedereen zit te wachten op het gedoe dat bij vastgoedverhuur komt kijken. Daarom zijn wij er om u volledig te ontzorgen.

Ons team bij Loman Vastgoedbeheer staat ook in Hengelo voor u klaar, of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het beheer van uw pand(en) of advies nodig heeft over vastgoedinvesteringen. Met onze expertise en maatwerkoplossingen streven we ernaar om uw vastgoedportefeuille te optimaliseren, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken in uw leven.

Maatwerk Dienstverlening

Loman Vastgoedbeheer biedt ook in Hengelo maatwerk dienstverlening voor zowel particuliere als zakelijke vastgoedeigenaren. Wij streven naar een optimaal rendement uit uw beleggingspand(en) en tegelijkertijd naar een duurzame relatie met uw huurder(s). Samen met u stellen we een servicepakket samen dat aansluit bij uw situatie.

Onze uitgebreide diensten omvatten onder andere het werven van geschikte huurders, het beheer van huurcontracten, het incasseren van betalingen en het coördineren van reparaties.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

• Werven van geschikte huurders, inclusief screening
• Ondertekening van huurcontracten
• Incasseren van borgsommen en maandelijkse huur
• Verzorgen van aanmaningen en incasso’s
• Begeleiding bij in- en uitcheckprocedures
• Aanzegging van huurverhogingen
• Eerste aanspreekpunt voor storingen en/of schademeldingen
• Coördinatie van reparaties, inclusief toezicht
• Uw Belangen Staan Voorop

Uw Belangen Staan Voorop

Loman Vastgoedbeheer is ook in Hengelo actief en fungeert als uw vaste aanspreekpunt, zowel voor verhuurders als huurders. Klachten en storingen worden rechtstreeks bij ons gemeld. En mocht er onverhoopt een kwestie tussen verhuurder en huurder in Hengelo ontstaan, dan kunnen wij ook als mediator optreden.
Kortom, bij Loman Vastgoedbeheer in de regio Hengelo staan úw belangen voorop! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Neem contact met ons op

Heb je vragen, We horen graag van je! Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Bel mij terug

Advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op.